Sinikara Stationery käy tällä hetkellä puoliteholla kun koitan saada rannettani (ja mielenterveyttäni) toimintakuntoon
- tilausten käsittelyaika tällä hetkellä 1-2 viikkoa

(Tulostettava) Ruudukko 5mm-65mm

0,00 

Poista

Tulostettava ruudukko – viisi kokovaihtoehtoa + kaksi värivaihtoehtoa

Nämä tiedostot on luotu auttamaan ja piristämään koulutyötä kotona ja koulussa koronaviruksen jyllätessä ympärillämme. Toteutamme myös mielellämme toiveita muista tulostettavista simppeleistä pohjista, ruudukoista, muodoista. Simppelit, koulutyötä tukevat tiedostot laitamme jakoon maksutta, mutta meitä voi tukea seuraamalla Sinikaraa Instagramissa ja tietenkin ostamalla fyysisiä tuotteitamme sekä verkkokaupastamme että jälleenmyyjiltämme.

Jokaisesta ruudukosta on kaksi versiota: ensimmäisessä versiossa viivat ovat harmaat, jotta niiden yli on helpompaa kirjoittaa – ruudukko on tällöin ennemmin vain taustalla. Toisessa versiossa ruudukon viivat ovat täysin mustat – tämä versio sopii tehtäviin, jossa on tärkeää pysyä ruutujen sisällä.

Vinkit tulostukseen:

  • Kaikki tulostettavat tuotteemme on luotu istumaan nätisti A4-kokoiselle paperille, joten tulostusasetuksista kannattaa valita skaalaksi ”Todellinen koko”/”Actual Size”
  • Valitsemalla tulostuksen lisäasetuksista laaduksi ”Korkea”/”High”, mustavalkoisetkin monisteet tulostuvat nätimmin ja tasaisemmin – myös normaaliasetukset tuottavat oikein käyttökelpoisia tulosteita!
  • Tavallinen kopiopaperi riittää oikein hyvin – jos kuitenkin käytät esimerkiksi painavampaa paperia (esimerkiksi 120g), kannattaa vaihtaa tulostuksen asetuksista paperilaatu vastaamaan paperiasi. Normaaliasetuksilla pärjää tässäkin kohtaa, mutta tulostimesi tulostaa paremmin ja nätimmin kun sille kertoo mahdollisimman tarkasti millaiselle paperille se on työn tekemässä.
  • Tulosta mahdollisuuksien mukaan paperin molemmille puolille: säästät paperia, rahaa ja luontoa!

Käyttöehdot

Jaamme tiedostoja ei-kaupalliseen käyttöön – jos löydät itsesi tilanteesta, jossa luomamme tiedosto on tuomassa millään tavoin sinun kukkaroosi rahaa, lopeta. Kunnioita työtämme siten kuin haluaisit omaa työtäsi kunnioitettavan.

2 arviota tuotteelle (Tulostettava) Ruudukko 5mm-65mm

  1. Riikka H.

    Tulee testiin!

  2. elina l

    Kokeilen!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *