Sinikara Stationery käy tällä hetkellä puoliteholla kun koitan saada rannettani (ja mielenterveyttäni) toimintakuntoon
- tilausten käsittelyaika tällä hetkellä 1-2 viikkoa

(Tulostettava) Lukujärjestys maanantai-sunnuntai - neljä vaihtoehtoa

0,00 

Poista

Tulostettava lukujärjestys – valitse neljästä vaihtoehdosta

Nämä tiedostot on luotu auttamaan ja piristämään koulutyötä kotona ja koulussa koronaviruksen jyllätessä ympärillämme. Toteutamme myös mielellämme toiveita muista tulostettavista simppeleistä pohjista, ruudukoista, muodoista. Simppelit, koulutyötä tukevat tiedostot laitamme jakoon maksutta, mutta meitä voi tukea seuraamalla Sinikaraa Instagramissa ja tietenkin ostamalla fyysisiä tuotteitamme sekä verkkokaupastamme että jälleenmyyjiltämme.

Vinkit tulostukseen:

 • Kaikki tulostettavat tuotteemme on luotu istumaan nätisti A4-kokoiselle paperille, joten tulostusasetuksista kannattaa valita skaalaksi ”Todellinen koko”/”Actual Size”
  • Vinkki: valitsemalla skaalaksi esimerkiksi 70% saat lukujärjestyksen ympärille tilaa omille koristeluille!
 • Valitsemalla tulostuksen lisäasetuksista laaduksi ”Korkea”/”High”, mustavalkoisetkin monisteet tulostuvat nätimmin ja tasaisemmin – myös normaaliasetukset tuottavat oikein käyttökelpoisia tulosteita!
 • Tavallinen kopiopaperi riittää oikein hyvin – jos kuitenkin käytät esimerkiksi painavampaa paperia (esimerkiksi 120g), kannattaa vaihtaa tulostuksen asetuksista paperilaatu vastaamaan paperiasi. Normaaliasetuksilla pärjää tässäkin kohtaa, mutta tulostimesi tulostaa paremmin ja nätimmin kun sille kertoo mahdollisimman tarkasti millaiselle paperille se on työn tekemässä.
 • Tulosta mahdollisuuksien mukaan paperin molemmille puolille: säästät paperia, rahaa ja luontoa!

Käyttöehdot

Jaamme tiedostoja ei-kaupalliseen käyttöön – jos löydät itsesi tilanteesta, jossa luomamme tiedosto on tuomassa millään tavoin sinun kukkaroosi rahaa, lopeta. Kunnioita työtämme siten kuin haluaisit omaa työtäsi kunnioitettavan.

3 arviota tuotteelle (Tulostettava) Lukujärjestys maanantai-sunnuntai – neljä vaihtoehtoa

 1. Anna Nordman

  Näyttää hyvältä!

 2. Mia

  Hyvä

 3. Hanna Lamminmäki

  Kahdelle hyvä, yritin etsiä saisko neljälle lapselle samanlailla yhdelle paperille. 🙂

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *