Sinikara Stationeryn verkkokauppa on suljettu ja kaikki avoimet tilaukset postitettu.

Maailman isoin kiitos viimeisistä reilusta viidestä vuodesta. Ehdin kuvittaa, valmistaa ja myydä viime vuosina satojatuhansia tarra-arkkeja, ja olen ikuisesti kiitollinen jokaiselle asiakkaalleni, joiden kalentereita, päiväkirjoja ja muita askarteluja kuvitukseni pääsivät koristamaan. Toivon löytäväni seuraavaksi sellaisen kokopäivätyön, jossa pääsisin jatkamaan uraani printtimedian parissa, mutta mielessä on myös kaikenlaisia pienempiä luovia projekteja, joissa voisin hyödyntää sekä uutta että vanhaa kuvitusmateriaaliani. Kerron kaikista uusista tuulista uutiskirjeessä sekä tietenkin Facebook-ryhmässä :)

Mahdolliset kysymykset, työtarjoukset ja yhteistyöehdotukset [email protected]

Kiitos ja mitä ihaninta kesää,

Jemina

(Tulostettava) Läksytaulukko

0,00 

Tulostettava läksytaulukko

Nämä tiedostot on luotu auttamaan ja piristämään koulutyötä kotona ja koulussa koronaviruksen jyllätessä ympärillämme. Toteutamme myös mielellämme toiveita muista tulostettavista simppeleistä pohjista, ruudukoista, muodoista. Simppelit, koulutyötä tukevat tiedostot laitamme jakoon maksutta, mutta meitä voi tukea seuraamalla Sinikaraa Instagramissa ja tietenkin ostamalla fyysisiä tuotteitamme sekä verkkokaupastamme että jälleenmyyjiltämme.

Vinkit tulostukseen:

  • Kaikki tulostettavat tuotteemme on luotu istumaan nätisti A4-kokoiselle paperille, joten tulostusasetuksista kannattaa valita skaalaksi ”Todellinen koko”/”Actual Size”
    • Vinkki: valitsemalla skaalaksi esimerkiksi 70% saat tulosteen ympärille tilaa omille koristeluille!
  • Valitsemalla tulostuksen lisäasetuksista laaduksi ”Korkea”/”High”, mustavalkoisetkin monisteet tulostuvat nätimmin ja tasaisemmin – myös normaaliasetukset tuottavat oikein käyttökelpoisia tulosteita!
  • Tavallinen kopiopaperi riittää oikein hyvin – jos kuitenkin käytät esimerkiksi painavampaa paperia (esimerkiksi 120g), kannattaa vaihtaa tulostuksen asetuksista paperilaatu vastaamaan paperiasi. Normaaliasetuksilla pärjää tässäkin kohtaa, mutta tulostimesi tulostaa paremmin ja nätimmin kun sille kertoo mahdollisimman tarkasti millaiselle paperille se on työn tekemässä.
  • Tulosta mahdollisuuksien mukaan paperin molemmille puolille: säästät paperia, rahaa ja luontoa!

Käyttöehdot

Jaamme tiedostoja ei-kaupalliseen käyttöön – jos löydät itsesi tilanteesta, jossa luomamme tiedosto on tuomassa millään tavoin sinun kukkaroosi rahaa, lopeta. Kunnioita työtämme siten kuin haluaisit omaa työtäsi kunnioitettavan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “(Tulostettava) Läksytaulukko”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.