Sinikara Stationery lomailee - postitamme seuraavaksi tilauksia maanantaista 12.7. alkaen!

ENNAKKO: Joulukalenteri 2020+postitus - toimitus alkaen 16.11.

55,95 

Varasto loppu

Joulukalenteri on myynnissä ”rajattomasti” tiistaihin 27.10. saakka. Sen jälkeen päätämme montako kalenteria kokoamme yhteensä ja laitamme tuotteeseen saldon, jonka loputtua kalenterit on loppuunmyyty. Joulukalenteri on edellisinä vuosina ollut aivan äärimmäisen suosittu, joten jos vain mahdollista, suosittelen tilausta ehdottomasti 27.10. mennessä.

 


 

Sinikaran joulukalenteri on jo kolmatta kertaa täällä! Tänä vuonna joulukalenterimme teemana on talven sijaan koko vuosi. Luukuista paljastuu tietenkin tarroja, jotka voi ottaa käyttöön saman tien, mutta osa arkeista voikin olla kiva jättää odottamaan kevään, kesän, syksyn ja lopulta taas talven saapumista.

Vaikka joulukalenterimme tarrat olisivat yksittäin ostettuna paljon arvokkaammat kuin joulukalenteri itsessään, tiedämme, että kalenteri on silti kertaostoksena iso. Meidän toiveenamme onkin, että teeman muutos tarkottaisi myös sitä, että kalenteriin käytetty raha kantaisi edellisiä joulukalentereita pidemmälle ja ilahduttaisi vähintään seuraavaan jouluun saakka.

Joulukalenteri on tänäkin vuonna pakattu kauniiseen ja vahvarakenteiseen laatikkoon, joka on joulun jälkeen täydellinen säilytysrasia tarroille tai muille aarteille.

Kalenterin sisältö on yllätys, mutta tuotteet jakautuvat näin:

 • 16x A6-kokoista tarra-arkkia
  • 8 decoarkkia
  • 4 tekstiarkkia – tekstit suomeksi
  • 4 funktionaalisempaa arkkia – nämä tarrat sopivat käytettäväksi kaikissa kalentereissa
 • 4x kaksi A7-kokoista ekstraihanaa decoarkkia
  • neljässä luukussa siis A6-arkin sijaan kaksi A7-kokoista arkkia
 • 4x muuta paperituotetta

 


 

Joulukalenterin kanssa ei valitettavasti voi tilata muita tuotteita samassa tilauksessa. Pystymme valmistamaan joulukalenterit tähän hintaan pitkälti siitä syystä, että jokainen lähtevä tilaus on keskenään samanlainen ja voimme koota ne kunnon liukuhihnameiningillä. Joulukalenterit lähtevät postiin 16.11. alkavalla viikolla ja ne toimitetaan postipakettina valitsemaasi pakettiautomaattiin tai Postin toimipisteeseen. Lisämaksusta voit valita joulukalenterille toimituksen kotiin asti kotipakettina. 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “ENNAKKO: Joulukalenteri 2020+postitus – toimitus alkaen 16.11.”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *